Velkommen til drikportvin.dk

Baggrunden for DrikPortvin er et ønske om at flere danskere for øjnene op får de mange muligheder portvin har. Mange har en fejlagtig opfattelse af portvin som noget man har stående i et skab i årevis, eller som noget der kun bliver delt rundt ved større fester i forbindelse med desserten. Intet kunne være mere forkert! Hos DrikPortvin vil du kun finde portvin af høj kvalitet. Vi har et af Danmarks største udvalg af portvin i forskellige prisklasser og typer. Vi importerer selvfølgelig vinene selv, og satser på traditionelle portugiskejede portvinshuse, der synes vi at du får mest for prisen. Vi har ikke blot Portvin som et niche produkt, som vi blot videre-sælger fra andre importører. Hvis prisen er lav skyldes det, at vi har gjort et godt indkøb som du får glæde af

Mange betragter Portvin som et gammelt produkt fra en svunden tid. Vi betragter i høj grad Portvin som et nutidigt produkt, og vores indkøb og direkte samarbejde med producenterne understøtter, at vi også i mange år fremover vil have god traditionel portvin.

Portvin er en meget intens smagsoplevelse og den har en højere alkohol procent end bordvin. De to ting gør, at man typisk ikke drikker så store mængder ad gangen. Derfor vil de fleste opleve at en flaske portvin rækker til fire, mens en flaske bordvin rækker til to.

.

 

HVORDAN?

Du kan købe her på hjemmesiden og vælge enten at få varene bragt eller selv hente dem.

Vi tager også ud og holder smagninger med tilhørende foredrag. Det kan du læse mere om under smagninger her til venstre. Vi vil rigtig gerne i kontakt med din personaleforening, din grundejer-forening, din private vinklub eller alle steder hvor I kunne tænke Jer en festlig aften hvor I oven i købet lærer lidt noget undervejs.

Ydermere holder vi Åbent Hus to gange om året; du bør tilmelde dig vores nyhedsbrev sammen med de tusinde andre for at holde øje med kommende arrangementer og hvor du kan møde os.

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger.
  3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
  4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.
POPULÆRE PORTVINE
VINHUSE