Portvins-Piktogrammet

Velkommen til Portvins-Piktogrammet. Vi gerne gøre det overskueligt for dig at vælge din portvin. Derfor sætter vi nu billeder på de forskellige portvin, så du hurtigt kan danne dig et overblik, hvis du kender piktogrammerne. Det er naturligvis en forenklet måde at overskue vinene på, men vi håber det kan hjælpe dig på vej.

Portvinstypen – Portvine inddeles klassisk i tre kategorier:

 Ruby Style

 Tawny Style

 Hvid Portvin


Lagringspotentiale – Hvor længe kan/skal denne portvin ligge i kælderen?

 Drikkeklar

 Halvlang holdbarhed – typisk 10-20 år

 Lang holdbarhed > 20 år


Alderstype – Er det fra en enkelt høst eller?

 Årgangsvin

 Blend af forskellige årgange

 Ung portvin


Benyttes bedst til – Vi anbefaler, men mange portvine går godt til flere af de nedenstående:

 Aperitif

 Hovedretter

 Dessert

 Ost


Serveringstemperatur – Den optimale temperatur ved servering:

Køleskabskold:  4-7° grader

Frisk: 8-12° grader

Kælderkold: 13-15° grader

Trykket stuetemparetur: 16-18° grader

Kontakt

Torslunde Bygade 33
2635 Ishøj

CVR: 32789080
TLF: 228 228 00
EMAIL:info@drikportvin.dk

   

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Butik