Quinta do Estanho

Overgangen fra tin til vin var hurtig og i den venstre bred af Pinhão floden finder man forfædrenes “Quinta do Estanho” opkaldt efter mineralet som fandtes dér. Efter udnyttelse af undergrunden, begyndte vinmarker at blive opført. Der blev bygget terrasser og plantet vinstokke af ædle druesorter. Det var gode tider, indtil phylloxera ødelægger alt og efterlader tristhed og modløshed på de engang rige gårde. Disse dage, kan man kun se ruinerne af deres hus og vin-kælder. Disse to bygninger anvendes som logo for Quinta do Estanhos produkter.

I andet kvartal af det 20. århundrede, kommer advokaten Jaime Acácio Queiroz Cardoso tilbage fra Brasilien, og påvirkes af langvarig tradition af familien i dyrkningsmetode og vinavl, dette medfører en ændring i ejendommen. Han viser stærk vilje og med en masse af blod, sved og tårer, har han formået at genopbygge “Quinta do Estanho”. Han har givet det de elementer, der kendetegner det i dag, mekaniseringen af det og plantemateriale fra udvalgte vinstoksorter: Touriga Francesa, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Mourisco blandt røde druer; Malvazia Fina, Malvazia Grossa, Gouveia og Rabigato blandt hvide druer.

For at fastholde den tradition, underviser han allerede sine børn i, hvordan de skal dyrke og producere de velkendte Quinta do Estanho-vine.

Quinta do Estanho er kendetegnet ved meget høj kvalitet, frugtige fyldige vine og stor alsidighed i deres sortiment.

Find vores udvalg af Quinta da Estanhos vine her

59 B
74
52

Kontakt

Torslunde Bygade 33
2635 Ishøj

CVR: 32789080
TLF: 228 228 00
EMAIL:info@drikportvin.dk

  

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Butik