Hold smagning

Vi afholder årligt det meste af 100 smagninger, så vi har stor erfaring med at gøre aftenen perfekt for Jer. Vi tilbyder firmaer og foreninger at smage kvalitets portvin til en rimelig pris. Det kan samtidig fungere som en festlig aften i venners lag eller endda som gave idé til en du holder af!

En af vores forretningsidéer er, at flere skal lære mere om hvordan portvin fremstilles og kan benyttes til mange forskellige formål. Vi tilbyder derfor et foredrag om portvin med tilhørende smagning. Afhængig af varelageret kan indholdet variere, men det vil altid omfatte alle de gængse typer af portvin. Vi fortæller om portvin og aftaler resten arrangementet med dig. En portvinssmagning kan afholdes på mange måder og alt kan aftales individuelt, herunder er samlet de typiske setup til inspiration:

Smagning med foredrag og PowerPoint fra Douro

Et foredrag indeholder for eksempel disse punkter:

  • Portvinens historie
  • Om Dourodalen
  • Fremstilling af Portvin
  • Høsten
  • De forskellige typer
  • Anvendelse af de forskellige typer
  • Præsentation af de forskellige Quintaer (portvinshuse)

Vi medbringer de rigtige portvinsglas og tilpasser os i øvrigt dine behov. Prisen for sådan et arrangement er i øjeblikket fra kr. 150,- pr person, minimum 20 betalende.

Lav Jeres eget Åbent Hus

Til vores Åbent Hus arrangementer er der typisk 15-16 forskellige portvine åbne. De repræsenterer de forskellige typer, men også forskellige prisklasser og stilarter. Det foregår med DrikPortvin som vært, men vi tilbyder nu også at lave det hjemme hos dig eller i dit firma og forestår arrangementet.

Vores erfaringer er, at man kommer langt med en flaske af hver til 30 mand og prisen for de 15-16 flasker er omkring 4.500,- Hvis I drikker mere end dette, afregnes bare den vejlende pris for de ekstra flasker. På denne måde, kan man nemt lave et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor deltagerne kan komme og gå som de vil og smage rigtig mange forskellige portvine.

Den ambitiøse 3×3 Smagning

Har I lyst til at gå lidt mere ind de forskellige typer, skal du overveje en 3×3 smagning. I har hver 3 glas og smager tre af hver type samtidig. Det er typisk tre white, tre Ruby Style og tre Tawny Style. Det kan sammensættes efter Jeres ønsker, så det enten er kvaliteten (prisen) eller stilarten indenfor kategorierne der fokuseres på. Denne smagning starter ved 200,- pr mand, men inkluderer også 9 forskellige portvine.

Små selskaber

Har du lyst til et festligt indslag til eksempelvis en polterabend, klarer vi også det. Stadig 7 forskellige portvine og tilhørende fortællinger, men uden det helt vilde PowerPoint show. Varighed cirka en time. Fast pris for op til 15 deltagere er 3.000,-

Smagelokalet

Som en særlig mulighed har DrikPortvin sit eget smagelokale, og det er ikke bare en ekstra mulighed for os, men også for jer! Lokalet findes på adressen Torslunde Bygade 33, 2635 Ishøj.

Smagelokalet er indrettet i hyggelige rammer og der er åbent for at man kan komme forbi til en snak om diverse portvin mm. efter aftale og selvfølgelig et godt tilbud. Derudover giver lokalet også mulighed for at holde jeres egen lille portvinssmagning. Vi afholder årligt 30-40 smagninger, så vi har stor erfaring med at gøre aftenen perfekt for Jer. En af vores forretningsidéer er, at flere skal lære mere om hvordan portvin fremstilles og kan benyttes til mange forskellige formål. Vi tilbyder derfor et foredrag om portvin med tilhørende smagning af et udvalg af vores vine. Afhængig af varelageret kan indholdet variere, men det vil altid omfatte alle de gængse typer af portvin. Vi fortæller om portvin og aftaler resten arrangementet med dig, tilpasset dine behov.

Prisen for sådan et arrangement varierer og tilpasses netop Jeres behov.

Kontakt os pr telefon 228 228 00 eller mail info@drikportvin.dk

59 B
74
52
32
4

Vinhuse

1
2
3
4
5
6
7
8

Se vores store udvalg af portvine

Kontakt

Torslunde Bygade 33
2635 Ishøj

CVR: 32789080
TLF: 228 228 00
EMAIL:info@drikportvin.dk

  

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Butik