Hold selv smagning

 

Vi afholder årligt det meste af 100 smagninger, så vi har stor erfaring med at gøre aftenen perfekt for jer. Vi tilbyder firmaer og foreninger at smage kvalitetsportvin til en rimelig pris. Det kan samtidig fungere som en festlig aften i venners lag eller endda som gaveidé til én, du holder af!

En af vores forretningsidéer er, at flere skal lære mere om, hvordan portvin fremstilles og kan benyttes til mange forskellige formål. Vi tilbyder derfor et foredrag om portvin med tilhørende smagning. Afhængig af varelageret kan indholdet variere, men det vil altid omfatte alle de gængse typer af portvin. Vi fortæller om portvin og aftaler resten af arrangementet med dig. En portvinssmagning kan afholdes på mange måder, og alt kan aftales individuelt. Nedenfor følger de typiske setup til inspiration:

Smagning med foredrag og historier fra Douro

Et foredrag indeholder f.eks. disse punkter:

  • Portvinens historie
  • Om Dourodalen
  • Fremstilling af Portvin
  • Høsten
  • De forskellige typer
  • Anvendelse af de forskellige typer
  • Præsentation af de forskellige Quintaer (portvinshuse)

Vi medbringer de rigtige portvinsglas og tilpasser os i øvrigt dine behov. Prisen for sådan et arrangement er i øjeblikket fra kr. 200,- pr person, minimum 20 betalende.

Lav jeres eget Åbent Hus

Til vores Åbent Hus-arrangementer er der typisk 15-16 forskellige portvine åbne. De repræsenterer de forskellige typer, men også forskellige prisklasser og stilarter. Det foregår med DrikPortvin som vært, men vi tilbyder nu også at lave det hjemme hos dig eller i dit firma og forestår arrangementet.

Vores erfaringer er, at man kommer langt med en flaske af hver til 30 mand og prisen for de 15-16 flasker er omkring 4.500,- Hvis I drikker mere end dette, afregnes bare den vejledende pris for de ekstra flasker. På denne måde kan man nemt lave et hyggeligt og afslappet arrangement, hvor deltagerne kan komme og gå, som de vil, og smage rigtig mange forskellige portvine.

Den ambitiøse 3x3 Smagning

Har I lyst til at gå lidt mere ind i de forskellige typer, skal I overveje en 3x3 smagning. I har hver tre glas og smager tre af hver type samtidig. Det er typisk tre white, tre Ruby Style og tre Tawny Style. Det kan sammensættes efter jeres ønsker, så det enten er kvaliteten (prisen) eller stilarten inden for kategorierne, der fokuseres på. Denne smagning starter ved 250,- pr mand, men inkluderer også ni forskellige portvine.

Små selskaber

Har du lyst til et festligt indslag til eksempelvis en polterabend, klarer vi også det. Stadig syv forskellige portvine og tilhørende fortællinger, men uden det helt vilde PowerPoint show. Varighed cirka en time. Fast pris for op til 15 deltagere er 4.500,-

 

Smagelokalet

Som en særlig mulighed har DrikPortvin sit eget smagelokale, og det er ikke bare en ekstra mulighed for os, men også for jer! Lokalet findes på adressen Thorsbrovej 22C, 2640 Hedehusene

Smagelokalet er indrettet i hyggelige rammer, og der er åbent for, at man kan komme forbi til en snak om diverse portvin mm. efter aftale og selvfølgelig et godt tilbud. Derudover giver lokalet også mulighed for at holde jeres egen lille portvinssmagning. Vi kan huse helt op til 100 deltagere, hvis dit firma savner et sted til en udflugt.

 

Prisen for sådan et arrangement varierer og tilpasses netop jeres behov.

Kontakt os pr telefon 228 228 00 eller Email