Om os

Specialister i portvin

Baggrunden for DrikPortvin er et ønske om at flere danskere for øjnene op får de mange muligheder portvin har. Mange har en fejlagtig opfattelse af portvin som noget man har stående i et skab i årevis, eller som noget der kun bliver delt rundt ved større fester i forbindelse med desserten. Intet kunne være mere forkert! 

 

Hos DrikPortvin vil du kun finde portvin af høj kvalitet og er specialister i portvin. Vi har et af Danmarks største udvalg af portvin i forskellige prisklasser og typer. Vi importerer selvfølgelig vinene selv, og satser på traditionelle portugiskejede portvinshuse, der synes vi at du får mest for prisen. Vi har ikke blot Portvin som et niche produkt, som vi blot videre-sælger fra andre importører. Hvis prisen er lav skyldes det, at vi har gjort et godt indkøb som du får glæde af

 

Mange betragter Portvin som et gammelt produkt fra en svunden tid. Vi betragter i høj grad Portvin som et nutidigt produkt, og vores indkøb og direkte samarbejde med producenterne understøtter, at vi også i mange år fremover vil have god traditionel portvin.

 

Portvin er en meget intens smagsoplevelse og den har en højere alkohol procent end bordvin. De to ting gør, at man typisk ikke drikker så store mængder ad gangen. Derfor vil de fleste opleve at en flaske portvin rækker til fire, mens en flaske bordvin rækker til to.

 

Vores mission er, komme ud til så mange mennesker som muligt hvert år. Derfor er vi førende på antallet af smagninger og events med portvin.Vi har lavet et utal af forskellige arrangementer, så vi kan garanteret også løfte din opgave.