Om os

Specialister i portvin

Portvin er en fantastisk drik! Ikke alene smager den skønt, men den findes i så mange varianter, at man kan finde en portvin til enhver smag og lejlighed. Hos DrikPortvin ønsker vi, at flere danskere får øjnene - og smagsløgene - op for portvinens talrige muligheder. Mange har stadig en opfattelse af portvin som noget, man har stående i et skab i årevis - eller kun drikker ved større fester eller til jul. Intet kunne være mere forkert!

Hos DrikPortvin vil du kun finde portvin af høj kvalitet. Vi har et af Danmarks største udvalg af portvin i forskellige prisklasser og typer. Vi importerer selvfølgelig vinene selv og satser på traditionelle portugiskejede portvinshuse, for der synes vi, at du får mest for pengene. Vi har ikke blot portvin som et nicheprodukt, som vi blot videresælger fra andre importører. Hvis prisen er lav, skyldes det, at vi har gjort et godt indkøb, som du får glæde af.

Mange betragter Portvin som et gammelt produkt fra en svunden tid. Vi betragter i høj grad Portvin som et nutidigt produkt, og vores indkøb og direkte samarbejde med producenterne understøtter, at vi også i mange år fremover vil have god traditionel portvin.

Torben Mandrup stiftede DrikPortvin i 2007 - som et hobbyprojekt. I dag er han portvinsimportør på fuld tid.

 

 

 

Portvin er en meget intens smagsoplevelse, og den har en højere alkoholprocent end bordvin. De to ting gør, at man typisk ikke drikker så store mængder ad gangen. Derfor vil de fleste opleve, at en flaske portvin rækker til fire, mens en flaske bordvin rækker til to.

Vores mission er at komme ud til så mange mennesker som muligt hvert år. Derfor er vi førende på antallet af smagninger og events med portvin. Vi har lavet et utal af forskellige arrangementer, så vi kan garanteret også løfte din opgave.

 

DrikPortvin blev stiftet i 2007 af Torben Mandrup (billedet t.h.), der på det tidspunkt brugte det meste af sin arbejdstid på sit softwarefirma. I begyndelsen var det et hobbyprojekt, men siden da er DrikPortvin blevet et fuldtidsprojekt for Torben - og lidt af en livsstil for både ham og hans familie. 

 

I 2019 blev han optaget i Confraria do Vinho do Porto og anerkendt for sin indsats med at udbrede kendskabet til portvin i Danmark..