Drinks med Portvin

Portvin kan bruges til meget andet end bare som et hyggeligt glas i lænestolen en fredag aften! En helt ny verden åbner sig, hvis man først dykker ned i portvinens mange anvendelsesmuligheder. Her tager vi udgangspunkt i drinks med portvin, fordi vi selv synes, at det er et friskt alternativ, der kan puste liv i selv ordinære portvine. Portvinsdrinks er et uudforsket marked, og vi har her et udvalg, som vi selv synes er lækre, men kun fantasien sætter grænsen for, hvordan portvin kan bruges i drinks.

I mange år har portvin især været forbundet med indendørs hyggestunder om vinteren - men hvorfor ikke drikke det som en kold drink på terrassen? Den nemmeste form for drink med portvin, er at afkøle sin portvin helt og servere den med isterninger eller frossen frugt. Super lækkert alternativ til velkomstdrink eller bare til afslapning på terrassen.

Hvis du er frisk på at eksperimentere lidt mere, har vi samlet nogle forslag til drinks, der indeholder portvin. Klik dig rundt mellem de forskellige typer, og find dit næste indslag til, når vennerne kommer på besøg!