Vilkår

PRISER

Alle priser er inklusiv moms.

BETALING

Du kan betale på flere måder:

 • Betalingskort uden gebyrer – beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 • Vi modtager MobilePay
 • Visakort og Mastercard – alle betalinger foretages i DKK.
 • Kontooverførsel til Danske Bank 3129 10657164. Du får en kvittering, når vi har registreret dit beløb på ordren. Varen sendes ikke før betaling.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

 1. Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller 
 2. Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder. 
   

LEVERING

Vi leverer med Postnord eller fragtmand ved større partier. Bestillinger sendes snarest muligt og altid indenfor tre arbejdsdage med Postnord, efter betaling er modtaget. Ved uforudset forsinkelse vil du blive orienteret af os via mail. Hvis levering af en bestilling er udeblevet, kan du kontakte os på info@drikportvin.dk eller telefon 228 228 00, hvorefter vi vil trace pakken ved Postnord/Fragtmand.
Ved køb af billetter til et af vores arrangementer skal du vælge Lokal afhentning for at undgå fragt. Du vil herefter blive underrettet af os, når vi har godkendt din bestilling.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at referere til ordren enten pr mail til info@drikportvin.dk, telefon 228 228 00 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 2. Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.
 3. Billetter til arrangementer kan ifølge købeloven ikke returneres. På enkelte events er det muligt at tilkøbe afbestillingsforsikring, der giver dig mulighed for at for penge tilbage helt op til 72 timer før.

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:

Varen sendes til:
DrikPortvin.dk
Thorsbovej 22D
2640 Hedehusene

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:
DrikPortvin.dk
Thorsbovej 22C
2640 Hedehusene

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Ved at acceptere handels betingelserne, accepterer du også at modtage vores nyhedsbrev. Vi sender 15-20 nyhedsbreve om året og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver ALDRIG data for at tjene penge på det, men udelukkende for at give dig den bedst mulige service.
Personoplysningerne registreres hos DrikPortvin.dk (Mandrup Software Aps) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Du kan til enhver selv bede om at få dine data slettet fra vores arkiver.
Den dataansvarlige på www.drikportvin.dk er Torben Mandrup (torben@drikportvin.dk).
Som registreret hos DrikPortvin.dk (Mandrup Software Aps), har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: torben@drikportvin.dk.

KLAGEADGANG 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte torben@drikportvin.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

www.drikportvin.dk er e-mærket, og du kan derfor vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling. Når du har handlet på en e-mærket webshop, er du desuden omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på https://www.emaerket.dk/forbruger/gratis-koeberbeskyttelse eller ring på tlf. 44858590

ALKOHOL POLITIK

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder/værge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonnementsbetingelser

Generelt

På drikportvin.dk kan du bestille portvin på abonnement. For at afgive en bestilling på et abonnement på drikportvin.dk, skal du opfylde de andre betingelser for at handle på hjemmesiden.

Alle priserne er inklusive moms og inklusive den levering der fremgår af varen. Der fremsendes som alle andre ordrer i webshoppen. Det er muligt at se tidligere og nuværende abonnementer via login på hjemmesiden under "Din Konto" herefter "Mine Ordrer" og så klik så på "Mine Abonnementer". Alle aftaler indgås på dansk. Man skal have en brugerprofil for at kunne administrere sit abonnement.

Leveringstiden er 1-6 hverdage – og fremsendes i starten af hver måned.

Ordrebekræftigelse

Når du bestiller et abonnement, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Denne skal du kontrollere er i overensstemmelse med din bestilling. Oplever du fejl eller mangler ved din ordre bedes du kontakte info@drikportvin.dk

Kvitteringer

Vi sender auto-generede mails herom. Når vi trækker pengene fra dit din konto; vil du som kvittering få tilsendt en mail der indeholder: Transaktionsnummer og beløb.

Fortrydelsesret ved abonnement

Der er ingen fortrydelsesret på levering af abonnement. Ønsker du at fortryde et købt abonnement skal du gøre det inden første levering ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille en levering skal det ske senest kl. 12.00 dagen før leveringen. Ved at logge på din konto og springe den næste levering over.

Bindingsperiode og opsigelse

Der er ingen bindingsperiode på vores abonnement og du kan opsige det når du ønsker, ved at logge på din konto og stoppe dit abonnement.

Du kan altid tilgå din abonnementer via siden ”min konto”. Her kan du opsige, udskyde levering, ændre interval, sætte I bero og opsige. Du opsiger abonnementet helt ved at stoppe det på knappen ”Stop abonnement”.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb af abonnement på DrikPortvin.dk skal du igennem 5 trin.

1.      Find den eller de varer du ønsker og klik på ”Abonner”

2.      Indtast dine personlige oplysninger

3.      Godkend vores abonnementsbetingelser

4.      Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

5.      Gennemfør betalingen

6.      Hvis du ikke i forvejen har en brugerprofil tilknyttet din e-mail opretter vi den efterfølgende

Betaling

Når du bestiller portvin via abonnement Hos DrikPortvin, betaler du online vha. betalingskort som alle andre ordrer.

Ændring af dine betalingsoplysninger

Du kan logge på Din Konto og opdatere dine kreditkort oplysninger.

Ændring af dit abonnement

Du kan altid gå ind via DrikPortvin.dk hjemmeside, logge ind og under “Mine abonnementer”  (Find det under Mine Ordrer) hvor du kan finder dine oplysninger og kan ændre dine abonnementer, så som:

·         Se hvornår din portvin sendes (de næste 10 datoer)

·         Springe datoer over

·         Sætte dit abonnement i bero (max 8 gange)

·         Stoppe dit abonnement

·         Opdatere dit kreditkort

 Ændringer af betingelserne for vores Abonnementet

Ændringer af denne aftale som vil være til kundens fordel, herunder pris- og gebyrnedsættelse, kan af DrikPortvin foretages uden forudgående varsel herom. Ændringer af denne aftale til ugunst for kunden, herunder pris- og gebyrstigninger, meddeles med et varsel på minimum 30 dage som meldes ud til den tilmeldte e-mail.

Dine personlige oplysninger

For at det er muligt at få et abonnement på portvin, er det nødvendigt at du lader dig registrere med følgende personlige oplysninger.

·         navn

·         adresse

·         telefonnummer

·         e-mailadresse

·         betalingskort

·         DrikPortvin.dk benytter sig af et tredjepartsprogram til at håndtere abonnementer i systemet. Dette program gemmer følgende oplysninger:

·         navn

·         adresse

·         telefonnummer

·         e-mailadresse

·         betalingskort (gemmes kun i ePay som er vores betalings gateway)

 

Dine personoplysninger bruges kun til det formål at kunne levere varen til dig samt at håndtere dit abonnement.

Oplysninger der er afgivet til DrikPortvin hverken videregives eller sælges og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Leveringspriser

Priserne på varerne er inklusive moms. Pris for levering er inkluderet med mindre andet fremgår af abonnementet.

Levering

Ordrerne fra dit abonnement oprettes som almindelige ordrer i webshoppen og leveres efter samme betingelser som andre ordrer.

abonnement som gave

Det kan du sagtens give et abonnement som gave, du skal blot sikre dig at leveringsadressen er korrekt hvis det er en anden end din egen. Du skal også selv stoppe abonnement via vores selvbetjening når du ønsker, dette kan ikke sættes op i systemet desværre.

Misvedligehold

Mis-vedligeholder du din abonnementsaftale eller abonnementsbetingelserne er DrikPortvin berettiget til at ophæve dit abonnement uden varsel

 

 

FIRMAOPLYSNINGER

DrikPortvin.dk (en del af Mandrup Software Aps)
Thorsbrovej 22C
2640 Hedehusene
CVR: 32789080
Mobil: 228 228 00
info@drikportvin.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 24-02-2017