Gløgg med portvin

Har du lyst til at prøve færdigblandet Gløgg med Portvin, har vi lanceret vores egen udgave her:

 

 

 

Tid: 30 min.

Gløgg hører sig julen til, og mange familier har deres egen opskrift, som genskabes år efter år. Hos DrikPortvin mener vi dog, at en ægte gløgg skal indeholde både rød- og portvin. Er du frisk på at prøve det? Så har vi den helt rigtige opskrift til dig her.

 

Ingredienser til 4 personer:

·         3 dl rødvin

·         4 dl portvin

·         1 cl vodka

·         0.5 tsk. kardemomme

·         0.5 tsk. hele nelliker

·         1 spsk. revet appelsinskal

·         1 kanelstang

·         30 mandler

·         0.5 spsk. rosiner

 

Fremgangsmåde:

1.       Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde.

2.       Tilsæt kardemomme, nelliker, revet appelsinskal og kanelstænger.

3.       Lad gløggen opvarme ved lav varme.

4.       Lad den varme igennem i min. 20 min. – gerne længere.

5.       Smut mandler i mellemtiden.

6.       Servér gløggen i krus tilsat smuttede mandler og rosiner.

 

Energiinformation pr. person:

·         Protein: 33 g

·         Kulhydrater: 29.6 g

·         Fedt: 9 g

·         Energifor./pers: 392 kcal