BY THE HORTELĀ POOL
PEDRA NO. 03 WHITE PORT, PÆRESIRUP, LIMEJUICE & SODAVAND
STORY
Vores version af den klassiske mojito, hvor puristen kan argumentere for knust is, men oprindelsen, og det vigtigste, den mest lækre måde at drikke på, er med terningis. Et par dråber pæresirup tilføjer virkelig mundfornemmelse til denne servering, men for hjemmedrikkeren kan det også fungere med blot hvid portvin, lime og sodavand.
INGREDIENSER:
- 50 ml Pedra No. 03
- 25 ml Pæresirup
- 25 ml Limejuice
- 100 ml Sodavand
SMAGSNOTER
Subtil frigivelse af harbeasous, malic og urter, der skinner klart takket være den brusende sprødhed.
GLASVARE
Highball-glas
METODE:
Placer en håndfuld uskåret mynte (med stilk) i bunden af et highball-glas. Hæld alle ingredienserne (undtagen sodavand) over mynten. Tilføj terningis til toppen af glasset. Top med sodavand, pynt med en kvist mynte.