THREE STONE MARTINI
PEDRA NO. 03 WHITE PORT, SCHOFIELDS TØR VERMOUTH & LONDON DRY GIN.
STORY
Den våde martini fortjener længe at opleve en genopblussen. En blanding af vores egen Pedra No. 03 hvide portvin, en god London dry og vermouth skaber en afbalanceret men generøs mundfornemmelse. Den ultimative Martini efter vores mening.
SMAGSNOTER
Lækker afrundet mundfornemmelse med citrus i næsen, og en læskende finish.
GLASVARE
Coupette-glas
INGREDIENSER
- 50 ml Pedra No. 03
- 25 ml En god London Dry Gin (erstattes med vodka, hvis du ønsker en mere portfokuseret servering)
- 15 ml Tør vermouth. Vi kan lide Schofields fra Asterley Brothers.
METODE:
Hæld alle ingredienserne i et røreglas eller en shaker. Tilføj isterninger. Rør i 10/15 sekunder. Si blandingen over i et afkølet coupette-glas. Skalér en citrus skræl over væsken og placer.